HK Cosnatic Cosplay攝影交流區

查看: 5940|回復: 5

科學園7-1後唔比影婚沙及cosplay(轉貼)

我今日個朋友做好左件cospaly衫搵我幫佢影下相,念住去科學園影下啦。點知一影就有實Q哥哥同我講,自從7月1日開始老細要求唔比人影婚沙及cosplay照,要影就要三日前申請(心念申請你地都唔會批)。攪到我今日又要行去第二度影過。同大家講聲,希望大家唔好去到食白果。0 }8 l! }* X  i! C( k+ N
轉貼自dc屋企
2 x7 I  @" V7 Q' c: A 睇黎以後只可以去影女
4 `5 p& v1 o* ]* ~: B- y8 [1 f; ^- `" r
回復

Oh~! 只可影私服
回復 支持 反對

多謝提醒!
回復 支持 反對

唔可以去"科學園"影,就不如係"沙田大會堂&沙田新城市廣場"出面塊大空地都可以俾大家影COS或婚紗照啊!!
. i; I. A( x; {$ i! `* R0 d: t8 t而大埔方面,可以係:[大埔海濱公園或鐵路博物館]也是另外一處不錯的選擇!!
  o; P( M) f+ s* ?6 X*我還看過有些人,在"火炭工業區&大埔工業區"內私影[槍械少女&初音]這兩個角色
回復 支持 反對

火炭工業區&大埔工業區 ...夜媽媽影ar..?
回復 支持 反對